Vilseledande försäljning där man inleder samtalet med att hänvisa till ”Google-tjänsten”. Hänvisar till tidigare ingånget avtal som aldrig existerat.
« Tillbaka till varningslistan
Worldwide Media AB
Worldwide Media Öresund AB
Kategori: Annonsportal
Registrerade bolagsuppgifter:
Worldwide media öresund AB
Adress:
POSTSTUGAN 856
21165 MALMÖ
Ej verksam
Moms:Ej aktiv i momsregistret
F-skatt:Avregistrerad
Händelser:Välj ett datum
Rating ändrad från Ingen rating kan presenteras. Orsak: Ansökan om konkurs till Ingen rating kan presenteras. Orsak: Konkurs inledd
Rating ändrad från 1 - Kredit avrådes till Ingen rating kan presenteras. Orsak: Ansökan om konkurs
Rating ändrad från 2 - Svag kreditvärdighet till 1 - Kredit avrådes
Adress ändrad från FÅGELBACKSGATAN 15B, 21744 MALMÖ till POSTSTUGAN 856, 21165 MALMÖ
Adress ändrad från BOX 1067, 22104 LUND till FÅGELBACKSGATAN 15B, 21744 MALMÖ
Namn ändrat från Grundbulten 2481 AB till Worldwide media öresund AB
Rating ändrad från Ingen rating kan presenteras. Orsak: Lagerbolag till 2 - Svag kreditvärdighet
Adress ändrad från Box 1067, 22104 LUND till BOX 1067, 22104 LUND
Uppgifter från fakturan:
Företaget bakom:
Worldwide Media Öresund AB
Organisationsnummer:
556860-0372
Betalinfo:
794-6684
Ort:
Malmö
Igår 6 januari fick jag en faktura av World Wide Media på 4 453 kr med förfallodag 2012-01-13 som jag nu ska bestrida. Jag har inte beställt något från dem. De påstår att jag gott med på att ha en annons på Google som deskulle ombesörja. De ringde upp mig förra veckan och ställde frågor om vad mitt föredrag heter, min adress och Momsredovisningsnr.
Efter att jag lagt på luren, förstod jag att det var något lurt i görningen. Varför frågade de om mina uppgifter? Borde de inte ha vetat de uppgifterna om jag nu hade varit med på Google sedan junimånad genom dem??
Jag ska se till att det reder sig!
Soliga hälsningar
Carita Stenbäk/ EnergiFokus
Blev precis uppringd av nån från world wide media (0721-920779) och dom frågade om jag var nöjd med google-tjänsten som jag hade haft hos dom sedan april 2011..(????)
Jag lät honom förstå att jag inte har beställt nån google-tjänst av dom och att något avtal oss emellan inte existerar! Då sa han att det var ju underligt, för enligt hans register så var jag kund hos dom! Han frågade om jag ville säga upp tjänsten hos dom, då sa jag att det finns inget att säga upp, dessutom är ni ju med på varningslistan! Jag gör inga affärer med sådana som ni! Då la han på! Hoppas att han skaffar sig ett hederligt arbete istället! Jag undrar varför det finns så många sådana här företag i Skåne?
Magnus Styrén – Kungälv
Fint och världsomfattande namn på detta blufföretag. Liknande som Carita Stenbäk redovisat har drabbat oss/Rullebacka VSF. Givetvis har vi bestridit samt anmält.
Ryktesvis har jag hört av initierade att blufföretaget skämtsamt numera kallas:
”Googlarna Kling och Klang i Svinarp AB”. Kling och Klang är tydligen tämligen inkompetena figurer i böckerna om Pippi Långström. Svinarp finns inte som ort vad jag vet, men kanske namnet möjligen är en hänvisning till svinaktigt beteende.
Claes Brolenius/Rullebacka
Nu hotar Worldwide media Öresund mig med Kronofogden. Jag har polisanmält dem och bestridit faktura + tre påminnelser. I fredags, 2 mars, fick jag en kopia på ansökan om verkställighet hos Kronofogden.
En Jan Stuxberg har skrivit under ansökan. Hittade honom på ratsit.com. Han bor i Malmö och uppges vara styrelseledamot i WWM.
Skrämmande! Behöver man vara orolig?
Hej Helena.
Nej, du behöver inte vara orolig. Handlingen saknar grund och du sitter säkert i det här fallet.
Jag har fått en påminnelse ifrån Worldwide Media Öresund AB
Fakturan har jag bestridigt.Jag ringde upp företaget och ville ha googleannonserna
per mail men inget har kommit.Fakturan avser stängd annonsering via sökmotor.
Ingen hemsida på internet .Hur kan då företaget sälja googleannonser?
Tyvärr så pratade jag in på ett telefonband att de skulle stänga googleannonseringen.
Vad ska man göra?