« Tillbaka till arkivet

Arkivet

Worldwide Media AB

Worldwide Media Öresund AB
Publicerad: 23 september 2011
Arkiverat: 15 oktober 2012
Kategori: Annonsportal

Representerar du Worldwide Media Öresund AB / Worldwide Media AB och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Worldwide Media Öresund AB
 • Org.nr.
  556860-0372
 • Ort:
  Malmö
 • Bankgiro
  794-6684
 • Hemsida
  Ingen angiven
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

World Wide Media Öresund är publicerade för vilseledande försäljning där man inleder samtalet med att hänvisa till ”Google-tjänsten”. Säljaren hänvisar även till tidigare ingånget avtal som aldrig existerat.

Företaget arkiverat den 15 oktober 2012

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Worldwide Media Öresund AB (556860-0372). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

7 Kommentarer publicerade.  (Du kan inte lämna nya kommentarer på arkiverade företag)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Bengt Hemmingsson
  31 maj 2012 kl. 07:15

  Jag råkade i hastigheten betala till dom här bluffmakarna, polisen i Växjö ringde, förhoppningsvis sitter dom snart bakom galler hoppas jag.

 • Brita Arvidsson
  16 mars 2012 kl. 18:28

  Jag har fått en påminnelse ifrån Worldwide Media Öresund AB
  Fakturan har jag bestridigt.Jag ringde upp företaget och ville ha googleannonserna
  per mail men inget har kommit.Fakturan avser stängd annonsering via sökmotor.
  Ingen hemsida på internet .Hur kan då företaget sälja googleannonser?
  Tyvärr så pratade jag in på ett telefonband att de skulle stänga googleannonseringen.
  Vad ska man göra?

 • Helena Strömblad
  4 mars 2012 kl. 15:52

  Nu hotar Worldwide media Öresund mig med Kronofogden. Jag har polisanmält dem och bestridit faktura + tre påminnelser. I fredags, 2 mars, fick jag en kopia på ansökan om verkställighet hos Kronofogden.
  En Jan Stuxberg har skrivit under ansökan. Hittade honom på ratsit.com. Han bor i Malmö och uppges vara styrelseledamot i WWM.
  Skrämmande! Behöver man vara orolig?

  • Förenade Bolag
   Förenade Bolag
   5 mars 2012 kl. 09:29

   Hej Helena.

   Nej, du behöver inte vara orolig. Handlingen saknar grund och du sitter säkert i det här fallet.

 • Claes Brolenius
  12 januari 2012 kl. 18:59

  Fint och världsomfattande namn på detta blufföretag. Liknande som Carita Stenbäk redovisat har drabbat oss/Rullebacka VSF. Givetvis har vi bestridit samt anmält.
  Ryktesvis har jag hört av initierade att blufföretaget skämtsamt numera kallas:
  ”Googlarna Kling och Klang i Svinarp AB”. Kling och Klang är tydligen tämligen inkompetena figurer i böckerna om Pippi Långström. Svinarp finns inte som ort vad jag vet, men kanske namnet möjligen är en hänvisning till svinaktigt beteende.

  Claes Brolenius/Rullebacka

 • 11 januari 2012 kl. 17:05

  Blev precis uppringd av nån från world wide media (0721-920779) och dom frågade om jag var nöjd med google-tjänsten som jag hade haft hos dom sedan april 2011..(????)
  Jag lät honom förstå att jag inte har beställt nån google-tjänst av dom och att något avtal oss emellan inte existerar! Då sa han att det var ju underligt, för enligt hans register så var jag kund hos dom! Han frågade om jag ville säga upp tjänsten hos dom, då sa jag att det finns inget att säga upp, dessutom är ni ju med på varningslistan! Jag gör inga affärer med sådana som ni! Då la han på! Hoppas att han skaffar sig ett hederligt arbete istället! Jag undrar varför det finns så många sådana här företag i Skåne?

  Magnus Styrén – Kungälv

 • 7 januari 2012 kl. 19:02

  Igår 6 januari fick jag en faktura av World Wide Media på 4 453 kr med förfallodag 2012-01-13 som jag nu ska bestrida. Jag har inte beställt något från dem. De påstår att jag gott med på att ha en annons på Google som deskulle ombesörja. De ringde upp mig förra veckan och ställde frågor om vad mitt föredrag heter, min adress och Momsredovisningsnr.
  Efter att jag lagt på luren, förstod jag att det var något lurt i görningen. Varför frågade de om mina uppgifter? Borde de inte ha vetat de uppgifterna om jag nu hade varit med på Google sedan junimånad genom dem??

  Jag ska se till att det reder sig!
  Soliga hälsningar
  Carita Stenbäk/ EnergiFokus