« Tillbaka till varningslistan

Sveriges Tele-del

Företagens tele-del i Sverige AB
Publicerad: 13 maj 2011
Kategori: Katalog (internet)

Representerar du Företagens tele-del i Sverige AB / Sveriges Tele-del och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Företagens tele-del i Sverige AB
 • Org.nr.
  556478-8999
 • Ort:
  Malmö
 • Plusgiro
  731808-2
 • Bankgiro
  5897-5673
 • Hemsida
  www.tele-del.se
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Sveriges Tele-Del (Företagens Tele-Del AB) arbetar med vilseledande försäljning där du förväntas förlänga ett införande i katalogen som du aldrig tidigare efterfrågat.

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Företagens tele-del i Sverige AB (556478-8999). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

3 Kommentarer publicerade.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Mickael
  30 oktober 2012 kl. 03:25

  Hejsan kära företagare!

  Detta är ett företag som skickar ut bluff-fakturer. Får ni en räkning ifrån dessa så betala ej in den, Fick min första faktura ifrån dom för ca 1 år sedan och ringde upp dom direkt och tänkte fråga vad som stod på, har ringt dom ett antal gånger men utan resultat. Dom skickar ut mer fakturer bara och hoppas på att någon betalar in och fick senast igår en ifrån dom där det stod att dom har gått i konkurs och något nytt företag har tagit över fakturan, DETTA ÄR DÅ EN BLUFF.
  Jag är en egenföretagare och råkar ut för såna här smurfar hela tiden, dom hotar med att gå till inkasso och sedan fogden och hade det gått till fogden och ni är säkra att ni ej har bundit er med dom så kontakta kronofogden och berätta hur det ligger till, Fick göra det med ett företag Som heter Norden Media AB och fogden kollade upp företaget och vi la en anmälan och allt la ner.

  Hoppas att min information kommer till nytta.

  • Förenade Bolag
   Förenade Bolag
   30 oktober 2012 kl. 15:38

   Hej Mickael!

   Tack för din kommentar. Vi är dock tvungna att informera om att inkassokravet från Mercurius Inkasso är äkta och Företagens Tele-Del AB är försatt i konkurs på riktigt. Vad som däremot är oklart är huruvida Företagens Tele-Del AB har giltiga orderunderlag för de ursprungliga fakturorna. Hittills, av de 30-tal bestridanden vi gjort idag och igår, har några sådana inte presenterats. Mercurius Inkasso bör i de fallen avskriva skulden.

 • c Johansson
  28 mars 2012 kl. 17:43

  Vi har fått en faktura , fast vi inte har beställt Hon som har ringt fast vi inte har svarat heter Susanne Nielsen.På faturan står det Order enl tel, 120313 11,33, det är inte sant.


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.