« Tillbaka till arkivet

Arkivet

Only Domains Int

Only Domains International
Publicerad: 5 augusti 2014
Arkiverat: 27 februari 2020
Kategori: Domänförsäljning

Representerar du Only Domains International / Only Domains Int och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Only Domains International
 • Org.nr.
  Ej tillgängligt
 • Ort:
  Karlskrona
 • Övriga betaluppgifter
  ES0521002678930210183347
 • Hemsida
  www.onlydomainsint.com
 • Telefonnummer
  0455-378059

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Only Domains Int

 • Rapporter säger att du blir uppringd med information om att en annan typ av verksamhet (ofta nämns någon typ av pornografiskt innehåll) är i fart med att registrera / kapa din hemsida. Du rekommenderas nu teckna upp flera toppdomäner (exempelvis dinhemsida.se, .com, .nu, .net) som skydd för detta.
 • Du faktureras en mycket hög summa för flera år av nämnda toppdomäner
 • Hotet som nämns i samtalet, som leder dig att teckna nämnda toppdomäner, är dock icke-existerande. 
 • Stiftelsen för Internetinfrastruktur, .SE, varnar för den här typen av verksamheter.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 27 februari 2020

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Only Domains International (Ej tillgängligt). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

2 Kommentarer publicerade.  (Du kan inte lämna nya kommentarer på arkiverade företag)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Allan Widarsson
  9 oktober 2014 kl. 17:34

  Jag har även blivit lurad att registrera fem domäner , då någon annan hade ansökt att få registrera vår organisations hemsida på de fem domänerna. Personen uppgav att hon ringde från Onlydomains.
  Jag trodde henne som ringde och beslöt att köpa tjänsten. I mina öron lät priset relevant. Men jag lyckades med konststycket att betala fakturan två ggr. Jag fick fick kontakt via mail med samma försäljare som lovade betala tillbaka en av överföringarna.
  Jag uppgav alla nödvändiga bank uppgifter men inga pengar har kommit.
  Så försökte jag åter att få kontakt med försaljaren men nu var emailen inte längre tillgängligt. Telefonnummret är inte heller till gängligt enligt Eniro.
  Men tjänsten jag köpte fungerar. Återstår att se om den gälle de utlovade 5 åren.

 • else-marie törnberg
  13 augusti 2014 kl. 12:09

  Jag har blivit lurad att registrera fem domäner , då någon annan hade ansökt att få registrera vår organisations hemsida på de fem domänerna. Personen uppgav att hon ringde från Onlydomains och jag fick betänketid. Då letade jag på nätet efter företaget och fann Onlydomains.com som är en amerikansk firma. Mailade frågan om hon var anställd där och om de verkligen ringde upp kunder. Dock, fick jag svar för sent av dem för redan efter två timmar ringde hon upp på nytt och krävde att jag bestämde mig, annars skulle sidorna gå till personen som ansökt. Jag frågade om hon verkligen jobbade för Onlydomains, för det var ju ett amerikanskt företag. Jag arbetar för Onlydomains´men bara med svenska kunder (efteråt sa hon att de hade spelat in samtalet och att hon säger Onlydomains Intenational).-Kan ni inte vänta två timmar till, så jag kan tala med min mentor, så pass kan väl personen vänta? sa jag. -Nej, nu är det inte bara kunderna utan det handlar om våra arbetstider också.
  Jag gick till polisen och anmälde henne. De rekommenderade mig att bestrida fakturan. Idag kontaktade hon mig igen och sa att fakturan inte var betald. Men det visade sig att de skickat på fel mailadress så jag har inte fått den. Jag berättade att jag kände mig förd bakom ljuset , har polisanmält och kommer att bestrida fakturan.
  Det är en otroligt aggressiv marknadsföring som undanhåller information som en vettskrämd kund inte klarar av att ta reda på i den stunden. AKTA ER för Onlydomains International. PS. Onlydomails.com meddelade senare att de inte har någon med det namnet och att de trodde det var lurendrejeri. De ringer inte upp kunder.