« Tillbaka till varningslistan

Nordic News

Translate
Publicerad: 14 februari 2013
Kategori: Katalog (internet)

Representerar du Translate / Nordic News och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Translate
 • Org.nr.
  913 339 053MVA
 • Ort:
  Oslo
 • Övriga betaluppgifter
  NO23 8601 489 2313
 • Hemsida
  nordic-news.net
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Nordic News / Nordic-news.net

UPS Media

 • Du ombeds brådskande returnera uppgifterna för att bli borttagen från registret/katalogen/hemsidan, trots att du inte tidigare medverkat aktivt. Om det sker via e-mail skall du svara ”OK” och bekräfta bilagan.
 • Bekräftelsen är i själva verket en offert med mycket hög kostnad, ofta 4000-6000:- + moms per införande, och totalt sex-åtta införanden.
 • Publiceringen gäller enligt specifikationen ett avslut, trots att du inte tidigare medverkat
 • Publicering gäller hemsidan nordic-news.net
 • Faktureras genom norska bolaget UPS Media: 
  UPS Media
  NO 995 963 973
  7712500826124
  Oslo

Uppdatering: Translate ersätter UPS Media i slutet av 2015. Informationen korrigerad. Translate har även dykt upp på exempelvis Nordicus Online och Jobb och Affärer

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Translate (913 339 053MVA). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

En Kommentar publicerad.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Josefin Strinnholm
  13 oktober 2015 kl. 12:59

  Fick ett samtal från Nordic News då killen säger att enligt tidigare överenskommelse så ska vi avsluta vår annonsering till årsskiftet. Han fortsätter med att säga att vill vi fortsätta vår annonsering får vi kontakta dem, de kommer inte ringa och störa mig. Så fort han lägger på skulle han skicka en bekräftelse på uppsägningen och det var jätteviktigt att jag direkt svarar med ett OK. När jag kommer tillbaka från lunchen ser mailet och kollar upp företaget förstår jag att det är något som inte är ok. Vi har aldrig kört nån annonsering med detta företag och att jag förmodligen åker på dyra annonseringsutgifter nu fram till årsskiftet som jag bekräftat är OK med det vändande mailet. När jag ringer tillbaka på numret som det ringde från finns det ingen mottager. Sedan när jag ringer numret på ”avslutsbekräftelsen” så svarar man med ett annat bolagsnamn men ingen som svarar. Gå inte på det!


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.