« Tillbaka till arkivet

Arkivet

Hittalätt.se

Hitta Lätt KB
Publicerad: 30 november 2012
Arkiverat: 16 juni 2017
Kategori: Katalog (internet)

Representerar du Hitta Lätt KB / Hittalätt.se och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Hitta Lätt KB
 • Org.nr.
  969760−5021
 • Ort:
  Södertälje / Malmö
 • Bankgiro
  777-2940
 • Hemsida
  hittalatt.se, hittalätt.se
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Hitta Lätt (hittalätt.se)

 • Fakturor skickas utan tidigare telefonkontakt eller kännedom om beställning. Fakturorna kommer i ett frankerat kuvert med poststämpel Malmö.
 • Användandet av ”Hitta” i namnet tillsammans med produktens inriktning anses tvivelaktigt.
 • Rapporter säger att Hitta Lätt använder varumärken som referenskunder/annonser utan tillstånd.

På hittalätt.se finns en notis om felaktiga utskick av fakturor:

”Många av er har nyligen fått en faktura för annonsering hos oss här på Hitta Lätt. En del av er har även fått ett flertal. Detta är ett misstag från vår sida och beror på bristande kommunikation bl a.

Detta är alltså inga bluffakturor och i och med detta meddelande så krediteras fakturorna och ni kan bortse från dessa. Förstår om ni har ilska eller tveksamheter kring detta och vi beklagar djupt för det inträffade. Vi jobbar just nu för att finna källan till det inträffade och skulle självklart inte skada vårt varumärke med vilja.”
 

Utskicket senare ändrat till erbjudanden

Efter klagomål har Hitta Lätt (hittalätt.se) lagt till texten ”Detta är ingen faktura utan ett erbjudande från Hitta Lätt sveriges bästa söktjänst. Betala om ni vill vara sökbara.” i liten stil längst ner i vänstra hörnet. Ett erbjudande utformat som en faktura strider mot marknadsföringslagen.

Företag/Produkt till Varningsarkivet den 16 juni 2017

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Hitta Lätt KB (969760−5021). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

En Kommentar publicerad.  (Du kan inte lämna nya kommentarer på arkiverade företag)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • 5 december 2012 kl. 17:50

  Vi har fått en bluff faktura från Hitta Lätt.se.
  vi har aldrig beställt något från dem. Det går förstås inte att få tag på dem på telefon. Vi bestred fakturan och skickade tillbaka den till T***y R******f (firmatecknare), Clockarvägen 141, 151 61 Södertälje. Hoppas att den andressen är rätt.