« Tillbaka till varningslistan

Företagsopinion

Företagsopinion OÜ
Publicerad: 26 juli 2017
Kategori: Katalog (internet)

Representerar du Företagsopinion OÜ / Företagsopinion och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

  • Företaget bakom
    Företagsopinion OÜ
  • Org.nr.
    14201274
  • Ort:
    Tallinn
  • Bankgiro
    5145-9170
  • Hemsida
    www.foretagsopinion.se
  • Telefonnummer
    08-55 11 340

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Företagsopinion

Företagsopinion faktureras av Mexagon Sverige AB tillagd 2017-11-28.
Mexagon Sverige AB har tidigare fakturerat för Nummerupplysningen och kort därefter Bolagsupplysningen.

Ursprunglig varning publicerad 2017-07-27:
Förenade Bolag kan idag som första verksamhet i Sverige avslöja ännu en förgrening av estlandsbaserade produkter/tjänster. Verksamheten Företagsopinion OÜ eller Företagsopinion är en avknoppning av de svenskdrivna men estlandsbaserade internetkatalogerna Nummerupplysningen och Bolagsupplysningen som Förenade Bolag varnat för först ut i landet vid samtliga tillfällen. Följ dessa varningar för ytterligare information.

  • Postalt, riktat utskick angående migration & invandring, inplastad i grön plombering
  • Den grafiska utformningen baserar delar av sin formgivning och färgsättning från olika svenska myndigheter, något som får den ouppmärksamme att signera och returnera av misstag
  • Om du fyller i och returnerar formuläret tecknar du avtal om annonsering på hemsidan www.foretagsopinion.se gällande exempelvis instegsjobb för nyanlända
  • Avtalet avser 24 månader med automatisk förlängning med ytterligare 12 månader löpande. Instruktionerna från Företagsopinion är att uppsägning skall skickass till Foretagsopinion OU, Box 3209. Narva mnt 1, 105 05 Tallinn, Estland. Avtalet skall sägas upp senast 90 dagar innan det löper ut. Andra alternativ finns i praktiken.
  • Flertalet bakomliggande relationer till Bolagsupplysningen och Nummerupplysningen ner på individnivå
  • Sidan ”foretagsopinion.se” har vid publiceringen av denna varning inget innehåll

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Företagsopinion OÜ (14201274). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

47 Kommentarer publicerade.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

  • Marcus
    14 december 2017 kl. 15:19

    Hej Förenade Bolag
    Jag skickade ett väldigt viktigt mail till er igår och jag har inte fått någon svar eller reaktion från er gällande detta.

    Ni kanske har mycket mail att gå igenom, men för att hitta mailet från mig till er så är detta sänt till er klockan 21:45 igår.

    Då jag anser att innehållet i mailet är mycket viktigt för de som har signerat Företagsopinion samt Bolagsupplysningen och att korrekt information kommer ut, så sände jag mailet till er istället för till er stora konkurrent, men jag kanske får ompröva detta beslut och sända samma mail till er konkurrent också.

    Var vänlig att återkom till mig snarast möjligt.
    /Marcus

  • Bruce
    14 december 2017 kl. 13:57

    Var med om samma sak där i tron att jag gjorde samhällsnytta och känner mig helt bedragen och att det kan förekomma i Sverige gör mig bara förbannad i och men man känner sig helt utelämnad åt vargarna.

    Jag kommer förstås att bestrida fakturan och polisanmäla det och rekommenderar alla att göra samma sak , för ju fler anmälningar som kommer in mot dessa bedragare desto bättre elimineras de från marknaden.

  • Birgitta
    13 december 2017 kl. 20:10

    Fick en propå som uppfattades som en fråge ankät. I fredags den 8/12 kom en faktura som övriga har angivit.
    Har försökt att säga upp avtalet på bolagets hemsida men då jag skall logga in på denna kommer det en varning att sidan inte är säker. Hur gör jag?
    Tänker inte betala.

  • Britt Eriksson
    13 december 2017 kl. 19:26

    Samma här, lurad. Men hur kan man avsluta avtalet? Låter ju som om det hela tiden förlängs ett år i taget.
    Vad händer om jag inte betalar?

  • Annika
    12 december 2017 kl. 17:06

    Sällar mig till skaran ovan. Fick min faktura igår. Har idag bestridit den enligt konstens alla regler samt polisanmält. Mitt företag består bara av mig och jag skrev I ”enkäten” att jag INTE ska anställa några. Blir därmed intressant att följa en ev rättgång om varför jag då skulle vilja annonsera på deras hemsida. Alltså rent bedrägeri de håller på med. Och jag tanker absolut inte betala en enda krona.

  • Ove Grandin
    12 december 2017 kl. 12:04

    Jag blev oxå lurad trodde det var ett informationsblad för nyanlända. om hur möjligheterna såg ut för dessa i samhället idag. och sedan fick jag en faktura på 6445 kr att betala på ett företag som inte har varit aktivt på 15 år. och när jag ringde dom o förklara vad som gällde att företaget inte har varit aktivt på alla dessa år, så sa dom att det var inte deras problem och la på luren. jag har bestridit fakturan o tänker fan inte betala en krona till dessa idioter eftersom jag har bestridit fakturan så kan dom inte driva pengarna via kronofogden utan en rättstvist, och då förklara vad jag ska ha en annonsplats för ett företag som inte har varit igång på 15 år. och det är skamligt att inte Sveriges rättsväsende inte tar detta på allvar och nonchalerar dessa bluff företag och via automatik, lägger ner deras rättsprövningar. ÄR BARA ATT BEKLAGA

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      12 december 2017 kl. 17:17

      Observera att fakturan som tillsänts dig avser det första året av två. Avtalet är även löpande vilket betyder att det förlängs med ett år i taget per automatik. Anledningen till att åklagare inte väcker åtal är för att verksamheter som just Företagsopinion och Bolagsupplysningen är mycket genomtänkt placerade i en juridisk gråzon. Brottslighet enligt brottsbalken går då inte att styrka och saken är i huvudsak civilrättslig.

  • Magnus
    12 december 2017 kl. 11:01

    Finns rättsfall där samma individer har förlorat 2013-10-04 Södertörns Tingsrätt FT 6154-13

    http://www.driva-eget.se/uploads/2014/08/20131004_DOM_vinst_Nummerupplysningen_Sodertorn_FT6154-13-1.pdf

    Även denna sida misstänks vara del av ekvationen att skrämmas vi får se om detta publiceras….

    Trötta ut dom så att dom inte skadar andra….

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      12 december 2017 kl. 17:03

      Hej Magnus. När det gäller Nummerupplysningen OÜ och tingsrättsmålen från 2013 är dessa inte jämförbara med Företagsopinion och exempelvis Bolagsupplysningen idag. Både utformning och villkor är förändrade. En komplicerande faktor är även forumfrågan, som (beroende på tolkning) flyttar ärendet till domstol i Estland.

      För kännedom samverkar Förenade Bolag med både Polisen och Skatteverket. Vi har vittnat i och bidragit med underlag till brottsmål relaterade till fakturabedrägerier samt har varit remissinstans åt två statliga utredningar.

  • Carolina J
    11 december 2017 kl. 21:59

    Jag är ännu en i mängden som fyllde i en enkät i tron om att jag gjorde något samhällsnyttigt då jag besvarade frågor om arbetsmarknad-migration-invandring.
    Jag fick fakturan från Företagsopinion i dag 11/12 med sista betalningsdag 18/12.
    Jag har bestridit fakturan, gjort en polisanmälan, och skall under morgondagen tala med Kronofogdemyndigheten.
    Precis det jag vill lägga tid på i juletid!
    Jag tänker INTE betala ett öre och de får skrämma mig hur många gånger de önskar.

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      12 december 2017 kl. 17:21

      Det finns ingen anledning att kontakta Kronofogdemyndigheten om du inte blivit tillsänd ett delgivningskvitto (betalningsföreläggande). Observera att den faktura du tagit emot avser det första året. Ytterligare en faktura kommer tillsändas dig om ungefär 12 månader. Därefter förlängs avtalet med ett år i taget.

  • Gunnar Hermansson
    11 december 2017 kl. 18:50

    Jag gick på det här och fick min faktura idag. Känner mig bara enormt dum och utnyttjad.

  • Anders Bjurholm
    8 december 2017 kl. 08:51

    Fick igår 171207 en faktura från Företagsopinion OU, med samma utformning och innehåll som angivits ovan. Sista betalningsdatum 171211, dvs endast 4 dagar efter mottagandet.

    Ärendet anmält till Polisen.

    • Hanna
      11 december 2017 kl. 22:01

      Till alla: läs på svensk Handels sida istället.

  • Tobias M
    7 december 2017 kl. 10:20

    Fick en på posen igår.

  • NN
    5 december 2017 kl. 22:07

    Även jag gick på detta. Otroligt tråkigt att läsa Förenade Bolags svar, eftersom de indikerar att det inte finns så mycket att göra pga att man som företagare som skrivit under har det yttersta ansvaret, att FO agerar i en gråzon och att de faktiskt inte har gjort sig skyldiga till något brott.
    Jag undrar om det finns någon väg att gå för att undvika att dessa skurkar får mina pengar? Spelar det någon roll avtalsrättsligt vad man har för bolagstyp? Jag är bara momsregistrerad för försäljning av mikroproducerad el, räknas jag inte som privatperson då och andra regler gäller? Distansavtalslagen?
    Jag har inga tillgångar i mitt ”bolag”. Kan jag avregistrera det och på så sätt komma ur eller runt detta avtal?
    Det kanske inte ens är jag som skrivit under avtalet? Någon kan ju ha förfalskat min namnteckning… Kreativitet är nyckeln tror jag. Jag förstår att Förenade Bolag inte kan uppmana till brott, men om det finns något halmstrå kanske ni kan generellt beskriva hypotetiska förfaranden? Jag är beredd att gå långt för att de inte ska få mina pengar.

    Tack på förhand.

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      6 december 2017 kl. 12:05

      Det stämmer att man som företagare har det yttersta ansvaret över de avtal som ingås. Gråzonen som Företagsopinion och dess föregångare är placerade i är mycket genomtänkt och tyder på stor förståelse för samhällsstruktur och exempelvis juridik.

      Den faktura du mottagit avser det första året. Avtalet är ett två årsavtal med automatisk förlängning, ett år i taget. Att talongen skrevs under i tron om att du egentligen korrigerat eller kompletterat ett kostnadsfritt register eller undersökning är en fråga om avtalets eventuella giltighet, och det avgörs i tingsrätt, förutsatt att Företagsopinion ansöker om stämning. Det finns ingen annan lösning. Det finns ingen kreativ metod att undkomma betalningsansvar, lika lite som det gör under ”ordinarie” förhållanden.

      ”Spelar det någon roll avtalsrättsligt vad man har för bolagstyp?”
      Nej, det har ingen betydelse.

      ”Jag är bara momsregistrerad för försäljning av mikroproducerad el, räknas jag inte som privatperson då och andra regler gäller?”
      Nej.

      ”Distansavtalslagen?”
      Nej. Distansavtalslagen, som bland annat ger lagstadgad ångerrätt, gäller enbart privatpersoner.

      ”Jag har inga tillgångar i mitt bolag. Kan jag avregistrera det och på så sätt komma ur eller runt detta avtal?”
      Nej.

      ”Det kanske inte ens är jag som skrivit under avtalet?”
      Någon i talongens närhet har signerat och returnerat avtalet, detta är ostridigt. Tänk på att det du hävdar idag skall styrkas längre fram om ärendet mot förmodan hamnar i tingsrätt. Försök följa hela kedjan av händelser: om det inte är du som har signerat avtalet – vem har då gjort det, placerat handlingarna i returkuvertet och skickat in dem till Företagsopinion? Det kan också vara bra att veta att Nationellt Forensiskt Centrum (tidigare Statens Kriminaltekniska Laboratorium) har möjlighet att utföra tester, handstilsanalyser, för att bedöma huruvida signeringen är gjord av dig eller ej, vid eventuell tvist. Det är då till din nackdel om det du anfört inte stämmer.

      Fakturan skall bestridas och motiveringen skall vara sakligt formulerad. Ett bestridande i sig är dock enbart en inställning till kravet, det kan inte ogiltigförklara avtalet på förhand. Observera, åter igen, att avtalet är löpande och förlängs automatiskt efter det andra året. En faktura för år två kommer skickas ut om ungefär 12 månader.

      Än är det för tidigt att dra slutsatser kring hur Företagsopinion kommer bemöta de bestridanden som upprättas till följd av deras fakturering. Förenade Bolag bevakar och analyserar dock samtliga händelser löpande.

  • Bengt Hilmersson
    4 december 2017 kl. 23:21

    Råkade ut för dessa för några år sedan när de hette bolagsupplysningen. Polisanmälde och bestred fakturan så mycket jag kunde. Efter att ha mailat dem ett bestridande (scannade räkningen som jag strukit över och skrivit bestrides på) gav de till slut upp. Betalade inte en krona till dem. Det finns även en dom i Södertörns tingsrätt om otydlig faktura som är applicerbar i detta fall.

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      5 december 2017 kl. 09:42

      Ett förtydligande.

      Företagsopinions föregångare, Nummerupplysningen och Bolagsupplysningen, har vid flera tillfällen fakturerat för de år som det löpande avtalet avser, alltså även det andra året eller exempelvis tredje året av avtalet. Att de skulle ”ge upp” är det alltså inte tal om rent generellt. Det kan även vara bra att veta att de har flera år på sig att driva in fordran, generellt gäller 10 år.

      Det finns inga domar ”applicerbara” på varken Företagsopinion eller Bolagsupplysningen. På den första varianten, Nummerupplysningen, finns flera tingsrättsdomar men med olika utfall. Mycket skiljer dock både utformande och avtalsvillkor åt vilket gör att de inte har någon större relevans idag.

  • ali
    4 december 2017 kl. 15:34

    jag har bestrida fakturen men kom det har svaret

    Vår Propå kommer med en tydlig och läsbar avtalstext, priset står angivet med siffror så väl som text på ett flertal ställen, vilka är svåra att missa när man läser igenom sagda avtal. Kostnaden för medverkan samt avtals tid står att finna i avtalet vilket ni har beretts tillfälle att läsa igenom och har dessutom enligt den undersökningsplikt alla Svenska näringsidkare råder under krävts att läsa igenom avtalet innan signering. Med ovansagda anledningar kvarstår vår fordran i sin helhet och vi ber er omgående att reglera vår utestående fordran. ”Pacta sunt servanda” eller ”avtal skall hållas” är en grundläggande princip i svensk avtalsrätt.

    Mvh Stefan Karlsson

    Företagsopinion

    vad kan jag gära

  • Sara
    3 december 2017 kl. 00:37

    Jag blev lurad och fick faktura att betala. Dem får drömma om det. Neka och bestrid hela vägen så att dem får en läxa

  • Carola Lööf
    30 november 2017 kl. 14:09

    Dessvärre gick jag på denna nit. Trodde jag gjorde en tjänst genom att fylla i en undersökning. Döm om min förvåning när jag får en faktura. Ringde företaget som håller på sitt. Jag sitter med ett avtal på 24 månader. Har sagt upp det med omedelbar verkan men det är bara att bita i det sura äpplet.
    Vänligen
    Carola

  • Jan Marklund
    30 november 2017 kl. 11:09

    Som många skriver här. Mycket trovärdiga trycksaker och faktura.
    Vore ett nöje att få skojarna straffade för detta.
    Har någon gjort en polisanmälan och vad har det lett till?

    Jag var naiv nog att fylla i ”enkäten”, skriva under och skicka in i svarskuvertet men när det kom en faktura så var det slut på naiviteten.
    För jävligt att dom spelar på människors godhet att vilja hjälpa till.

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      30 november 2017 kl. 15:01

      De estniska verksamheterna Bolagsupplysningen, Nummerupplysningen och nu nystartade Företagsopinion är närbesläktade. Viktigt är att Nummerupplysningen och Bolagsupplysningen dock skiljer sig från Företagsopinion på flera punkter. Det är inte möjligt att dra några slutsatser idag eftersom Företagsopinion bara för några dagar sedan inledde fakturering. Avtalen, som ligger till grund för fakturorna, började skickas ut under sommaren 2017.

      Polisen arbetar inte med avtalsrättsliga frågor. Därför kommer en polisanmälan mot Företagsopinion inte påverka ärendet, eftersom situationen i första hand är civilrättslig, inte straffrättslig (där polisen verkar). Förundersökning kommer sannolikt inte inledas, och om den inleds, kommer det sannolikt inte resultera i åtal. Avtalets giltighet skall därför prövas i domstol, genom att Företagsopinion ansöker om stämning. Ett visst problem där kan vara forumfrågan, alltså i vilket land saken skall prövas. Det finns ytterligare komplicerande faktorer. Det är dock fortfarande viktigt att du gör en polisanmälan om du anser dig utsatt för ett brott.

      Föregångaren Bolagsupplysningen har tidigare varit föremål för ett mycket stort antal polisanmälningar. Åklagare valde då att inte väcka åtal eftersom brott inte kunde styrkas. Rekvisiten för exempelvis bedrägeri eller försök till bedrägeri är alltså inte uppfyllda, det finns ingen brottslighet i upplägget. Inte heller går det att applicera den nya brottsrubriceringen Grovt fordringsbedrägeri.

  • Beleytrade Zomi
    24 oktober 2017 kl. 18:50

    Fick brevet för länge sedan. Såg den liggandes ovanpå skoskåpet i hallen. Uppfattade brevet som en undersökning. Ha inte haft tid att svara den. Idag när jag kollade igenom bland mina brev såg jag den o tänkte att jag öppnar o tittar. Det såg ut vara från en seriös avsändare o frågorna var lätta o aktuellt. Jag fyller i formuläret o ska skriva under. Men får en känsla att läsa texten. I texten upptäckter jag om något annons grej, bindning, betalning ect. Då förstod jag att det var oseriöst​. Herregud, det är inte små pengar man binder sig till heller. Dåligt att den här företaget vill ta ens tid att svara på formuläret och sen vill de också lura dig på pengar.
    Är det möjligt får man göra så?
    Detta är sjukt!

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      25 oktober 2017 kl. 16:13

      Svaret är komplext. Men förenklat är det fullt ”möjligt” att agera på detta vis. Företagsopinion placerar sig i en uttänkt gråzon där åtkomlighet är svårt.

  • Tanja Souza
    12 oktober 2017 kl. 20:57

    Fick detta i brevlådan idag och uppfattade det först som myndighetspost. Läste sedan all text och förstod att det var ett avtal medinimumkostnad på ca 12000kr. Började googla på företaget och hittade detta. Hur kan detta inte anses vara brottsligt???

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      13 oktober 2017 kl. 16:27

      Det är en komplicerad fråga att svara på. Kortfattat är utskicket av formulär från Företagsopinion inte ”brottsligt” för att de rekvisit som krävs för exempelvis bedrägeri eller försök till bedrägeri inte är uppfyllda. Detsamma gäller även för grovt fordringsbedrägeri.

      Företagsopinion och närbesläktade Nummerupplysningen / Bolagsupplysningen är verksamheter som högst medvetet konstruerats för att hamna i något av en juridisk gråzon.

      Det yttersta ansvaret ligger hos mottagaren av talongen.

  • Tommy
    12 oktober 2017 kl. 16:30

    Fick post till mitt företag från Företagsopinion idag ( 12/10-17 ) som kunde uppfattas som en enkät från Skatteverket eller annan myndighet. Ämnet Arbetsmarknad Migration-Invandring och frågor kring dessa. Portofritt svarskuvert, som också är en del i det Tallin baserade lurendrejeri företagets metoder.
    Skickar du in detta undertecknat, kräver de dig på 6.395 kr för bokad annonsmedverkan som framgår i det finstilta.
    SLÄNG detta direkt och är de drabbad, så bestrid deras krav.

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      12 oktober 2017 kl. 16:38

      Förtydligande: avtalet, vid signering, avser två års publicering med förlängning. Alltså kommer en underskrift resultera i fakturering för minst två år á 6 395:- per år.

  • Maj Danielsson
    12 oktober 2017 kl. 06:03

    Har ”kivra”. Så jag är skeptisk mot allt som kommer i brevlådan.

  • Christer Fransson
    11 oktober 2017 kl. 20:06

    Höll på att åka dit på bolagsupplysningen så jag skickade igen ett tomt kuvert så PostNord fick tjäna en slant.

  • Mari
    11 oktober 2017 kl. 11:25

    Fick från dom och Bolagsupplysningen idag, tur man är uppmärksam.

  • Anette Lundström
    10 oktober 2017 kl. 17:56

    Företagsopinion finns på Facebook. Ny sida, inga kommenterar än förutom en sågning från mig.

  • Ken
    2 oktober 2017 kl. 14:29

    Fick detta till vårt företag idag, läste noga och insåg snabbt att det var fiffel och båg. Klockrent fall av bedrägeri. Synd bara att våra lagstiftare anser att det här är helt okej beteende för företag.

  • Carlitos Briljante
    29 september 2017 kl. 10:37

    Jag tog retur kuvertet och fyllde de med tidningspapper och sände i retur. Vi får ju gynna posten lite oxå. Hoppas bara det kommer fram.

  • pelle k
    8 september 2017 kl. 10:44

    de jävlarna

  • Kristin
    21 augusti 2017 kl. 08:27

    Tack Förenade Bolag
    För att man snabbt kan få reda på nya bolag som man bör akta sig för. Jag råkade tyvärr ut för ”Bolagsuplysningen” och ni hjälpte mig enormt mycket i det fallet. Denna gången tvivlade jag inte på att kolla med er innan jag började läsa enkäten.

    Det sura är att de använder sig av människors (kan man hoppas på) sympati för invandrare i Sverige, själv tyvkte jag ämnet var intressant och hade absolut svarat på denna enkäten om den hade varit på riktigt!

    Bästa häalsningar

  • Jack
    9 augusti 2017 kl. 15:23

    Man blir så förbannad och tycker att Sverige o Estland borde göra gemensam sak o stoppa dessa personerna som agerar på det här sättet. Frysa deras tillgångar, skattegranska dem etc samt statuera exempel så det inte är attraktivt/lönsamt att agera som de här kvinnorna o männen i Estland.

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      10 augusti 2017 kl. 14:03

      Flera svenska myndigheter har gjort vad man kan för att komma åt problemet med just den här verksamheten. Den största utmaningen är att tillvägagångssättet inte anses vara brottsligt.

  • Kalle
    2 augusti 2017 kl. 08:57

    Det är helt otroligt att Sverige godtar alla bombardemang av bluffavtal som skickas från företag i Estland? Nu senast Företagsopinion som styrs av samma personer som Nummerupplysningen och Bolagsupplysningen. Vid sökning på personerna som ligger bakom de här bedrägerierna så hittas information om vissa personer som har över 80 !! registrerade bolag i Estland. Hur många av dessa bolag som sysslar med illegal verksamhet (gråzon) kan man bara gissa sig till? Eftersom Estland är ett paradis för sådan verksamhet så kommer det att fortsätta om Sverige och Estland inte gör något åt det. Den nya lagen mot bluffakturor är helt verkningslös. Det MÅSTE till något som hindrar de här bedragarna från att skicka sin skit till Sverige.

  • Företagarna
    31 juli 2017 kl. 20:16

    Det skulle kosta oss över 12.000 kr för 2 år, för ingenting. Det är ett bluffbolag, precis som alla de andra som ger sig på oss småföretagare, ju mer medvetna vi är och varnar varandra desto tidigare kan vi förgöra dessa parasiter till företag, som lever på våra pengar och naivitet i vissa fall. Riv och släng!

  • Kalle
    31 juli 2017 kl. 08:28

    Kommentar skapad 2017-07-31 08:13 31 jul 2017 kl 08:13
    Vilka klantskallar till bedragare! Erbjuda annonser på en webbsida som inte finns. Om någon mot all förmodan skulle vara intresserad av deras värdelösa tjänst så det första de gör är att öppna företagets webbsida och då upptäcks bluffen direkt eftersom sidan finns inte. RIKTIGA PAJASAR som kan beskådas här: (borttaget)

    • Förenade Bolag
      Förenade Bolag
      31 juli 2017 kl. 12:14

      Den länk du publicerade som gick till bilder på personer involverade i eller kring verksamheten är borttagen. Undvik den typen av inslag i kommentarsfältet.

  • Mathias Pehrsson
    30 juli 2017 kl. 13:06

    fick detta i torsdags denna gång var det lätt att se att detta va falsk gick på det förra som dom skicka ut

  • Carola Persson
    28 juli 2017 kl. 16:18

    Måste finnas något sätt att komma åt dem, ser ut som om det är samma som skickade ut förfrågan från Bolagsupplysningen..

  • Håkan Hallberg
    27 juli 2017 kl. 15:57

    Relativt lätt att avslöja. Men det står inte mycket att läsa än på internet.
    Borde vara olagligt även i Estland.
    MVH
    Håkan Hallberg


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.