« Tillbaka till varningslistan

Företagsopinion

Företagsopinion OÜ
Publicerad: 26 juli 2017

Representerar du Företagsopinion OÜ / Företagsopinion och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Företagsopinion OÜ
 • Org.nr.
  14201274
 • Ort:
  Tallinn
 • Hemsida
  www.foretagsopinion.se
 • Telefonnummer
  08-55 11 340

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Företagsopinion OÜ

Förenade Bolag kan idag som första verksamhet i Sverige avslöja ännu en förgrening av estlandsbaserade produkter/tjänster. Verksamheten Företagsopinion OÜ är en avknoppning av de svenskdrivna men estlandsbaserade internetkatalogerna Nummerupplysningen och Bolagsupplysningen som Förenade Bolag varnat för först ut i landet vid flera tillfällen. Följ dessa varningar för ytterligare information.

 • Postalt utskick angående migration & invandring
 • Om du fyller i och returnerar formuläret tecknar du annonsering på www.foretagsopinion.se
 • Avtalet löper på 24 månader med automatisk förlängning med ytterligare 12 månader löpande om ej uppsägning skickats till Foretagsopinion OU, Box 3209. Narva mnt 1, 105 05 Tallinn, Estland. Avtalet skall sägas upp senast 90 dagar innan det löper ut.
 • Flertalet bakomliggande relationer till Bolagsupplysningen och Nummerupplysningen ner på individnivå
 • Sidan ”foretagsopinion.se” har vid publiceringen av denna varning inget innehåll

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Företagsopinion OÜ (14201274). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

9 Kommentarer publicerade.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Jack
  9 augusti 2017 kl. 15:23

  Man blir så förbannad och tycker att Sverige o Estland borde göra gemensam sak o stoppa dessa personerna som agerar på det här sättet. Frysa deras tillgångar, skattegranska dem etc samt statuera exempel så det inte är attraktivt/lönsamt att agera som de här kvinnorna o männen i Estland.

  • Förenade Bolag
   Förenade Bolag
   10 augusti 2017 kl. 14:03

   Flera svenska myndigheter har gjort vad man kan för att komma åt problemet med just den här verksamheten. Den största utmaningen är att tillvägagångssättet inte anses vara brottsligt.

 • Kalle
  2 augusti 2017 kl. 08:57

  Det är helt otroligt att Sverige godtar alla bombardemang av bluffavtal som skickas från företag i Estland? Nu senast Företagsopinion som styrs av samma personer som Nummerupplysningen och Bolagsupplysningen. Vid sökning på personerna som ligger bakom de här bedrägerierna så hittas information om vissa personer som har över 80 !! registrerade bolag i Estland. Hur många av dessa bolag som sysslar med illegal verksamhet (gråzon) kan man bara gissa sig till? Eftersom Estland är ett paradis för sådan verksamhet så kommer det att fortsätta om Sverige och Estland inte gör något åt det. Den nya lagen mot bluffakturor är helt verkningslös. Det MÅSTE till något som hindrar de här bedragarna från att skicka sin skit till Sverige.

 • Företagarna
  31 juli 2017 kl. 20:16

  Det skulle kosta oss över 12.000 kr för 2 år, för ingenting. Det är ett bluffbolag, precis som alla de andra som ger sig på oss småföretagare, ju mer medvetna vi är och varnar varandra desto tidigare kan vi förgöra dessa parasiter till företag, som lever på våra pengar och naivitet i vissa fall. Riv och släng!

 • Kalle
  31 juli 2017 kl. 08:28

  Kommentar skapad 2017-07-31 08:13 31 jul 2017 kl 08:13
  Vilka klantskallar till bedragare! Erbjuda annonser på en webbsida som inte finns. Om någon mot all förmodan skulle vara intresserad av deras värdelösa tjänst så det första de gör är att öppna företagets webbsida och då upptäcks bluffen direkt eftersom sidan finns inte. RIKTIGA PAJASAR som kan beskådas här: (borttaget)

  • Förenade Bolag
   Förenade Bolag
   31 juli 2017 kl. 12:14

   Den länk du publicerade som gick till bilder på personer involverade i eller kring verksamheten är borttagen. Undvik den typen av inslag i kommentarsfältet.

 • Mathias Pehrsson
  30 juli 2017 kl. 13:06

  fick detta i torsdags denna gång var det lätt att se att detta va falsk gick på det förra som dom skicka ut

 • Carola Persson
  28 juli 2017 kl. 16:18

  Måste finnas något sätt att komma åt dem, ser ut som om det är samma som skickade ut förfrågan från Bolagsupplysningen..

 • Håkan Hallberg
  27 juli 2017 kl. 15:57

  Relativt lätt att avslöja. Men det står inte mycket att läsa än på internet.
  Borde vara olagligt även i Estland.
  MVH
  Håkan Hallberg


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.