« Tillbaka till arkivet

Arkivet

Företagskatalog.com

Företagskatalogen
Publicerad: 28 september 2010
Arkiverat: 23 oktober 2014
Kategori: Katalog (internet)

Representerar du Företagskatalogen / Företagskatalog.com och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Företagskatalogen
 • Org.nr.
  17742 (Dubai)
 • Ort:
  Dubai
 • Hemsida
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Företagskatalogen är en internetkatalog som publicerades för vilseledande försäljningsmetoder. Direkta kopplingar till Ment (Månadens Entreprenör, Newzglobe, Ment Business News).

Fakturan överlåten till 441-5592 (Pay Solutions Sweden AB) 

Företaget arkiverat den 23 oktober 2014

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Företagskatalogen (17742 (Dubai)). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

En Kommentar publicerad.  (Du kan inte lämna nya kommentarer på arkiverade företag)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Eyvind Andersen
  6 november 2013 kl. 14:03

  Det är andra gången den så kallade Företagskatalogen skickar en falska faktura. Den är till summan lik en annan faktura, man undrar om det finns ett samband i tiden?
  Ringde polisen förstås, som gav rådet att kolla upp på nätet. Nu tänker jag ringa personligen till bluffbolaget och säga ett sanningens ord…
  Eyvind Andersen