« Tillbaka till varningslistan

Företagsinformation (Ess Media)

ej känt vid publicering
Publicerad: 5 mars 2019
Kategori: Annonsportal

Representerar du ej känt vid publicering / Företagsinformation (Ess Media) och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  ej känt vid publicering
 • Org.nr.
  ej känt vid publicering
 • Ort:
  ej känt vid publicering
 • Plusgiro
  ej känt vid publicering
 • Bankgiro
  ej känt vid publicering
 • Hemsida
  www.essmedia.se
 • Telefonnummer
  0406902567

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Företagsinformation (Ess Media)

Ny version av vad som tidigare gick under namnet företagsinfo(i din kommun). Det är vid publiceringstillfället ej känt vilken deras nya betalningsmottagare är. Har du fått en faktura från Företagsinfo / Ess Media? Kontakta Förenade Bolag på telefon 020 – 503 503 eller [email protected]

 • säljaren ringer dig angående ditt tidigare införande
 • något sådant införande har aldrig existerat
 • du får en talong tillsänd dig för att avsluta eller bekräfta att ni inte vill fortsätta med annonseringen – returneras denna har du istället tecknat ett införande

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för ej känt vid publicering (ej känt vid publicering). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

2 Kommentarer publicerade.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Bror
  28 januari 2020 kl. 10:50

  Samma typ av kontakt som ovan kommentar.

  Flertalet samtal efter varandra med kort intervall och där det är bråttom att bekräfta logo till publicering. Vi har inget avtal tecknat och dom vägrar svara på vart eller vilka plattformar annonsering sker eller har skett tidigare.

  Påstår att vi finns i ett kundregister sedan 1,5 år sen och att vi har haft samtal gällande uppsägning av nuvarande avtal tidigare och vill bekräfta uppgifterna genom att jag svarar ”ok” i mail till dom.

  Vägrade ge raka svar genom hela samtalet och svarade undvikande på faktureringsuppgifter för deras företag.

 • Therese
  21 oktober 2019 kl. 12:25

  Försäljare ringer och uttrycker sig på ett sätt som antyder att vi har ett pågående annonssamarbete med dem och att de bara vill bekräfta att vi verkligen vill avsluta samarbetet efter årsskiftet.

  Försäljaren skickar ett mail med kunduppgifter och ber mig svara med OK för att bekräfta att uppsägningen går igenom.

  Jag efterfrågar befintligt avtal, går igenom flera mailkorgar och talar om att jag inte kan hitta någon tidigare kommunikation med företaget, varpå han förklarar det med att erbjudandet skickats per post.

  Jag förtydligar att jag INTE vill beställa något och frågar hur länge vi haft avtal, varpå försäljaren säger att vi funnits i deras kundregister i ett och ett halvt år men att vi kommit överens om att avsluta samarbetet till årsskiftet.

  Jag påpekar än en gång att jag inte känner igen detta alls.

  Först när jag efterfrågar bankgironumret för att kunna kontrollera tidigare fakturor kommer det fram att det trots allt gäller en beställning av annons för nästkommande två månader.

  Jag säger IGEN att jag INTE vill teckna något samarbete med företaget (och inte heller kan avsluta något eftersom vi aldrig haft något avtal) varpå han svamlar lite om att han missförstått mig och att jag inte ska oroa mig för någon faktura…

  Genom hela samtalet hävdade han gång på gång att det INTE rörde sig om något nytecknande. Dvs ren lögn.


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.