« Tillbaka till varningslistan

Fair-Guide (Slovakien)

AVRON s.r.o
Publicerad: 28 januari 2010
Kategori: Utländsk katalog
Varning:

Juli 2013

AVRON s.r.o ersätter Construct Data Publishers A.S (SK2022742458) 

Representerar du AVRON s.r.o / Fair-Guide (Slovakien) och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  AVRON s.r.o
 • Org.nr.
  SK 2023255058
 • Ort:
  Bratislava
 • Övriga betaluppgifter
  SK2356000000000989166001
 • Hemsida
  www.fairguide.com/ www.fairguide.me/
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Fair Guide är en utländsk katalog med mycket hög avgift. Returnera inga uppgifter. Talongen gick ursprungligen från från Construct Data Publishers A.S och gäller införande/korrigering av utländsk katalog (Fairguide.com eller Fairguide.me) som du sannolikt aldrig får valuta för. I exemplet säger formuläret 1271 Euro per år där en enda order tecknar upp dig på tre år totalt: drygt 40 000 kronor.

 

 

 

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för AVRON s.r.o (SK 2023255058). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

4 Kommentarer publicerade.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Karin Båveryd
  16 januari 2015 kl. 12:56

  Vi har fått faktura och påminnelse från namnet ”Event-Fair”, adress Bratislava Slovakien.

 • Helene T
  18 december 2013 kl. 11:17

  Detta företag har varit aktiva under flera namn. Vi har fått brev från dem i namnet ”Event-Fair”, adress Bratislava Slovakien.

 • Helena Andersson
  27 april 2013 kl. 07:39

  Blivit förföljda i flera år, skickade dumt nog ett kuvär med våran logga på, i brevet strök vi över fakturan och sa att vi inte beställt tjänsten. Då har de givetvis scannat loggan på ett dokument och skrivit på under scanningen så namnteckningen. Hade det inte varit för att vi varit bortresta på semester vi ägare när datumet var skrivit så hade man lätt kunnat bli lurad.

 • Erik Haneskog
  2 april 2013 kl. 11:48

  Vi har fått exakt samma som i exemplet. Vi har inte vad vi vet skickat in denna men på något sätt har de lyckats göra en mycket lika underskrift för vår VD. Vi har nu även fått en påminnelse för detta.


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.