« Tillbaka till varningslistan

Eurotraders.eu

UPS Media
Publicerad: 14 januari 2010
Kategori: Utländsk katalog

Representerar du UPS Media / Eurotraders.eu och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  UPS Media
 • Org.nr.
  NO 995 963 973
 • Ort:
  Oslo
 • Övriga betaluppgifter
  7712500826124
 • Hemsida
  www.eurotraders.eu
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Eurotraders är en utländsk katalog. Korrekturet som skickas ut till dig avser ett införande, som du inte tidigare efterfrågat. Ordern gäller i själva verket 8 annonser och priset blir oväntat högt, ofta upp emot 40 000 kronor.

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för UPS Media (NO 995 963 973). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

9 Kommentarer publicerade.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Micael Peterson
  10 april 2012 kl. 10:01

  De har ringt mig också. Två gånger eftersom jag inte returnerade faxet till dem. Kände inte igen företaget och sökte på det, då hittade jag varningarna. Tack för det! Faxet jag fick ser precis ut som det som är i exemplet överst på sidan.
  Tack för varningarna. Å se upp för detta företag.

 • Anders
  5 april 2012 kl. 11:20

  Även jag råkade ut för detta. Kändes lite skumt när de ringde, men eftersom jag är ny på företaget och vi just nu äri ett besparingsprogram, kändes det rimligt att någon sagt upp vår annonsering. Men eftersom det kändes lite skumt googlade jag och hittade denna information, och har nu tydligt tackat nej. Såg i uppsägningen de skickade över att om jag skrivit på den så hade jag förbundit mig att köpa åtta annonser á 8000kronor. Det som såg ut som en uppsägning av ett abonnemang är i själva verket en beställning av en helt värdelös annonsering.

  EN STOR VARNING FÖR DETTA BOLAG!!

 • sara althini
  2 april 2012 kl. 15:43

  Hu, även jag råkade just ut för detta, Tack för tråden!

 • Kenneth Andersson
  27 mars 2012 kl. 14:40

  Eurotraders har försökt med samma visa hos mig. Också här handlade det om att jag skulle skriva under en bekräftelse på företagsuppgifter, och skicka in. De har ringt 4 gånger om det, och än är nog inte sista samtalet inkommet:-)

 • Adam Gunnarsson
  28 februari 2012 kl. 15:48

  De fortsätter i precis samma mönster. De ringde upp och sa att vi bett om att få avsluta att finnas med i deras sökmotor. Jag visste med säkerhet att vi inte accepterat, varit med i eller betalt för deras tjänster som han påstod. Han påstod att han skickat ett mail 12 dec (så klart precis innan jul när de vet att alla är extra upptagna) från en ”info-adress”. Han ville inte ens säga från vilken adress han skickat det påstådda mailet. Om vi inte sa upp det så skulle vi vara med i 12 månader till och vi skulle redan ha betalt för det. Varför skulle han då påminna om att vi skulle säga upp det och vad skulle det ha för effekt om vi redan skulle ha betalt. Han fattar inte tydligen att det är fullständigt ologiskt. Han hade fel namn på mig, påstod att vi betalt centralt i Skandinavien (vi sköter oss själva, varje land för sig) och sa först fel mobilnr. Korkad historia och dåligt förberedd!! Han ringde från 08-53480294 så kan ni så spärra det numret för inkommande samtal!

 • Bertil
  16 februari 2012 kl. 11:15

  Varning Varning Eurotraders är bluff. De ringer och säger att de pratat med någon annan på ens företag som sagt att annonseringen skall sägas upp och att den personen vidarebefordrat ärendet till mig. Så allt jag behöver göra är att skriva på bekräftelsen för uppsägning av kontraktet som löpper ut om 4 månader. Det är bara det att vi har alldrig varit med och annonserat från början, och de vill att man skall skriva på för att få 8 annonseringar för 690 Euro under de fyra månaderna innan det sägs upp. Deras hemsida är desutom ett skämt, så var vaksamma om de ringer er!!

 • Mattias Söderberg
  25 januari 2012 kl. 15:44

  Fick precis ett samtal som gick till på precis samma sätt som första kommentaren ovan. Killen som ringde skulle skicka information med post ”precis som förut”. Jag har aldrig hört talas om dem tidigare och deras hemsida är ett skämt. Bara några allmänna nyheter som de säkerligen läser in automatiskt från någon nyhetssajt och så klickbara banners vid sidan om. Stackars de som har gått på detta… Jag kan inte tänka mig att någon kommer till deras hemsida via Eurotraders hemsida i alla fall.

 • 24 januari 2012 kl. 11:48

  Killen ringde igen idag, och när jag sa att varken jag eller någon annan kände igen företaget sedan tidigare och att vi inte vill betala något, så var han snabb att säga att vi kunde glömma detta.

 • 23 januari 2012 kl. 14:54

  Blev uppringd av en kille som påstod att vi i höstas meddelat att vi inte ville vara med längre i deras adressregister. Vi hade visst varit med i 2 år. Vi har inte hört talas om dem tidigare. Han skickade en bekräftelse (Manuskript/Order) med pris och antal annonser som vi skulle skriva på och returnera. Det skulle upphöra automatiskt i mars. Törs inte skriva på, då åker vi väl på att betala.


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.