« Tillbaka till varningslistan

Bolagsnytt

UPS Media
Publicerad: 9 september 2013
Kategori: Katalog (internet)

Representerar du UPS Media / Bolagsnytt och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  UPS Media
 • Org.nr.
  NO 995 963 973
 • Ort:
  Oslo
 • Övriga betaluppgifter
  7712500826124
 • Hemsida
  bolagsnytt.com
 • Telefonnummer
  +47 239 60 100

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

 • Identiskt upplägg som många andra aktörer med avslut via fax eller e-mail: du ombeds brådskande returnera uppgifterna för att bli borttagen från registret/katalogen/hemsidan, trots att du inte tidigare medverkat aktivt. Om det sker via e-mail skall du svara ”OK” och bekräfta bilagan.
 • Bekräftelsen är i själva verket en offert med mycket hög kostnad, ofta 4000-6000:- + moms per införande, och totalt åtta införanden.
 • Produkterna, orderblanketterna och tillvägagångsättet flyttas mellan olika bolag.
 • Exakt var annonsen är tänkt att publiceras framgår inte av specifikationen, men sannolikt avses hemsidan bolagsnytt.com, dit kontaktuppgifterna går.
 • Betalningsmottagare är ett företag i norge.

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för UPS Media (NO 995 963 973). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

4 Kommentarer publicerade.  (Klicka här för att skriva en kommentar)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • Madelene
  11 december 2013 kl. 10:10

  Hej,
  jag var med om exakt detsamma idag. Jonas Persson ringer från Nordiska Företag och ger hotfulla antydningar om en överenskommelse som inte existerar. Säkert något han samtidigt spelar in.

  En riktig bluffare!

 • Terese
  3 oktober 2013 kl. 13:48

  Har idag blivit uppringd av en försäljare som kallar sig Jonas Persson och som ringer från Bolagsnytt. Tillvägagångssättet och den order på bekräftelse som jag fick via mail, var exakt som ovanstående beskriver.

 • Anna
  1 oktober 2013 kl. 17:01

  Säljaren som ringer upp hänvisade till samtal i februari (dvs för 7 månader sedan som jag inte har något minne av) där vi ”kommit överens” om att avsluta annonseringen.

  Som bekräftelse på att allt avslutats skulle de nu skicka ett dokument. Hur ville jag att de skulle skicka det? Med vanliga posten, sa jag. Efter några minuter ringer han igen och frågar om mejlet kommit fram. Det har det, men eftersom jag är misstänksam av mig läser jag igenom dokumentet och ser att det innebär en avgift på 4990 kr, vilket är ”för resten av året”.

  Jag säger att vi inte har för avsikt att betala för detta och då säger han att det är helt ok.

  Se upp!

 • Sebastian
  1 oktober 2013 kl. 15:18

  Hänvisar till att man tidigare flaggat för att dra ner på marknadsföringen, och faxar därför över ett dokument om avslut som ska signeras och skickas tillbaka.
  I själva verket är det en order man ska skriva under och denna kostar 5990 kr exkl moms.

  Blåsning rakt av!


Skriv en kommentar

Dina kommentarer hjälper andra företagare.
Är du ansluten till Förenade Bolag och behöver hjälp, ring oss direkt på telefon 020 - 503 503.