« Tillbaka till arkivet

Arkivet

Alfa Fakturaservice

Alfa fakturaservice
Publicerad: 6 maj 2011
Arkiverat: 26 februari 2020
Kategori: Factoring/finansbolag

Representerar du Alfa fakturaservice / Alfa Fakturaservice och anser att varningen är felaktig? Klicka här

Uppgifter från fakturan

Dessa uppgifter är kopierade direkt ifrån fakturan och är ofta medvetet felaktiga.

 • Företaget bakom
  Alfa fakturaservice
 • Org.nr.
  556821-7276
 • Ort:
  Stockholm
 • Bankgiro
  751-2726
 • Hemsida
  www.alfafaktura.se
 • Telefonnummer

Anteckningar

Anteckningarna är viktiga och beskriver ofta tillvägagångssätt, kännetecken eller annan information. Baseras bland annat på vad vi får rapporterat till oss genom vårt nätverk av företag.

Alfa Fakturaservice fakturerar åt Nummerupplysningen.se (Tallinn) som lurat många företagare runtom i landet med talonger via post.

Företag/Produkt till Varningsarkivet den 26 februari 2020

Registrerade uppgifter

Ingen information tillgänglig för Alfa fakturaservice (556821-7276). Registrerad bolagsinformation kan inte hämtas på enskilda firmor, handelsbolag, utländska företag eller felaktiga organisationsnummer.

Media

Här finner du bilder på fakturor, skärmdumpar på hemsidor, korrespondens och övriga utskick. Människans visuella minne är mycket effektivt - genom att studera bilderna kan du lättare komma ihåg vad du ska akta dig för.

Bilder

3 Kommentarer publicerade.  (Du kan inte lämna nya kommentarer på arkiverade företag)

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

 • jan karlén
  29 september 2015 kl. 16:49

  Dom har fått detta hemifrån att inte göra något skitigt jobb bara att ge sig ut och lura folk för dom är så dumma så dom går på det dom kan i Finland med dom är inte bättre än svenskarna för add är finsk postlåda 580,Fl-00101 helsinki FINLAND det är add som står på fakturan,

 • Priscilla
  24 september 2015 kl. 21:52

  Vi fick idag en faktura. Blev lurade…usch för sådana människor.
  Skickat in en bestridan, men kan ej göra det till afla faktura service då jag ej hittar info om vart jag kan hitta detta?

 • Jerry
  1 oktober 2013 kl. 13:45

  Ledning & Ägare till detta bolag har startat ett nytt bolag Digitala Fakturan i Sverige. Alfta har inte längre F-Skatt, vart indraget 19/9-2013.