« Tillbaka till varningslistan

118 108

118 108 Media Solutions

Kategori: Katalog (internet)

Registrerade bolagsuppgifter:

Org.nr 556862-0958 går till:

118108 Media Solutions AB

Adress:

BOX 18
29121 KRISTIANSTAD

Status:

Verksam

Moms:

Aktiv i momsregistret

F-skatt:

Registrerad

Händelser:
Välj ett datum

Rating ändrad från 2 - Svag kreditvärdighet till 1 - Kredit avrådes

Rating ändrad från 5 - Kreditvärdig till 2 - Svag kreditvärdighet

Rating ändrad från 2 - Svag kreditvärdighet till 5 - Kreditvärdig

Adress ändrad från MOSSVÄGEN 12 B BOX 18, 29150 KRISTIANSTAD till BOX 18, 29121 KRISTIANSTAD

Adress ändrad från BOX 1067, 22104 LUND till MOSSVÄGEN 12 B BOX 18, 29150 KRISTIANSTAD

Namn ändrat från Grundbulten 2583 AB till 118108 Media Solutions AB

Rating ändrad från Ingen rating kan presenteras. Orsak: Lagerbolag till 2 - Svag kreditvärdighet

Adress ändrad från Box 1067, 22104 LUND till BOX 1067, 22104 LUND

Uppgifter från fakturan:

Företaget bakom:

118 108 Media Solutions

Organisationsnummer:

5568620958

Betalinfo:

248-4350

Ort:

Kristianstad


Information

118 108 fakturerade inledningsvis för en sida som var ”under rekonstruktion” och inte gick att söka på. Idag, 21 december 2011, får vi inte sökmotorn att fungera ordentligt. När vi testar att söka efter ”ica” får vi till exempel upp Syskonkärlek AB.

118108.se kom upp på nätet/registrerades 2011-09-24 och vi varnade för dem redan tre dagar senare – 2011-09-27.

Företaget har i December 2011 anammat mindre seriösa metoder som att skicka ut färdigifyllda stämningsansökningar tillsammans med inkassokrav.


Kommentarer

  1. Alex| 22 december, 2011, 09:54

    Någon intressant och ganska ovanligt med detta företaget är att det frivs av två unga tjejer (eventuella målvakter). Elenora Jerndorf -91 och Sami Khalaf -93.

  2. Alex| 22 december, 2011, 09:56

    Ursäkta felstavningen, ska självklart vara *Något och *drivs.

  3. A Nonymous| 24 december, 2011, 00:20

    118108 har även anordnat illegala lotterier på sin facebooksida. ”Tävlingen” gick ut på att man skulle dela deras page-länk på sin egen logg och bjuda in minst 2 personer för att citat ”Nu drar vi igång vår jultävling. DE 108 FÖRSTA SOM GILLAR VÅR FACEBOOKSIDA HAR CHANSEN ATT VINNA EN IPHONE 4S! Det enda som krävs för att tävla är att du får två andra polare att gilla vår sida, thats it!
    Lycka till!”

    Under ”tävlingens” gång har man sedan ändrat reglerna vid minst ett tillfälle. Enligt utsago från sidan är vinnaren som drogs i lotteriet en vän till en av de anställda. Man har ingestans på sidan angett vem som ska betala ev vinstskatt, man har inte heller följt facebooks tävlingsregler eller lotterilagen.

    Exempel på kommentar som raderats från deras blogg:
    https://anonfiles.com/cdn/1324677761192.png

    De har även systematiskt raderat negativa kommentarer i sin logg på facebook samt de bloggar som drivs för att driva trafik till 118108.

    118108.blogspot.com/
    http://mittlivsomsebastianlarsson.blogg.se/

    SVTs plus sände den 22/12 2011 ett program om telefonföretag som körde med bluffmetoder. Minst en av ljudupptagningarna ska ha kommit från 118108, det nämns inte i programmet, som ni kan se här:
    http://svtplay.se/v/2659133/plus/del_10_av_10

    Men på flashback diskuteras företaget flitigt och samma ljudupptagning återfinns där med hänvisning till företaget.

    https://www.flashback.org/t1736953

  4. Ann-Charlotte T| 27 december, 2011, 10:13

    Jag har råkat i klorna på 118 108. Är i full fight nu med dessa gangsters. Sista brevet dom skickade innehöll papper som såg ut att vara från kronofogden. Där hade dom skrivit att det fanns en ljudinspelning, vilket var deras bevis mot mej. Dessutom var det ett papper från justitia som jag nu skulle betala, ‘annars’!#* Men nu har jag fått hjälp mot detta, och betalar INTE. Visst är det nervpåfrestande, men jag vägrar att betala till dessa tjuvar!! Ut med dom bara! Kan inte fatta att detta får fortgå. Dom omsätter en miljard om året, helt otroligt. Hörde på TV att en stackars frisörska fick åka till akuten p.g av detta vansinne. Jag förstår henne. Dom är oerhört agressiva, och hotar även till slut med fysisk våld! Inte klokt, detta är en brottslighet på hög nivå (eller låg).

  5. Max| 7 januari, 2012, 21:47

    Svensk TmSparr / FÖRETAGSKONSULTEN I SYDSVERIGE och 118 108 Media Solutions är bara bluff företag så gå till polisen och anmäl

  6. Hans| 5 mars, 2012, 21:39

    Jag hade aldrig anmält! Det är väldigt farliga personer som har och får alla uppgifter på dem som anmäler och eftersom polisen säkert redan håller på med det hela finns där ingen anledning! Så VARNING! Var rädda om er själv då ni bråkar med hänsynslösa, grovt kriminella, mördare och ja, helt enkelt folk som kan få ditt liv att gå åt helvete. Bli inte även du ett offer!

    • johan| 29 mars, 2012, 15:06

      Låter som ett förtäkt hot det där! Håll klaffen.
      Självklart ska man bestrida dessa bluff och lurendrejarföretag!

  7. Alex| 26 mars, 2012, 16:05

    Här har vi företagets ”PR-ansvarig”

    http://mittlivsomsebastianlarsson.blogg.se/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas eller delas med andra.