Idag: fällande domar i härva

Involverade i bolagen Tradepool Nordic, Creative XJ och AdNet Online (senare FaceANet) har idag fällts på flera åtalspunkter i Norrköpings tingsrätt. Underlag från Förenade Bolag har använts i åtalet.

Förenade Bolag varnade först ut i landet för de verksamheter som omfattas av åtalet och varningarna har använts underlag. Verksamheterna bedrevs under 2012 och 2013.

Idag dömdes tre personer till fängelse i fyra år vardera. Ytterligare åtta personer döms till villkorliga domar och dagsböter. Åtalspunkterna omfattar bland annat grovt bedrägeri, försök till grovt bedrägeri, penninghäleri och urkundsförfalskning.

Lokala Telefonkatalogen

Visa på Varningslistan

Svensk Företagsinfo

Visa på Varningslistan

Sveriges Alla Företag

Visa på Varningslistan

Kommunsidorna.se

Visa på Varningslistan

Sverigesök.se

Visa på Varningslistan